امضای تفاهم نامه مشترک بین پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران و شرکت تخصصی بازرگانی دولتی ایران
تفاهم نامه فی مابین مرکز مطالعات لجستیک و مدیریت زنجیره تأمین پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه تهران و شرکت تخصصی بازرگانی دولتی ایران منعقد شد.
به گزارش روابط عمومی پردیس، در جلسهای که ۲۹ دیماه ۹۷ برگزار گردید، حسین عبدیزاده معاون اداری و مالی پردیس دانشکدههای فنی، فریبرز جولایی رئیس دانشکده مهندسی صنایع، احسانعلیزاده سرپرست دفتر توسعه فناوری از پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه تهران، قدرتحیدری معاون برنامهریزی، اکبرشریفپور مشاور مدیرعامل و مدیرکل دفتر هیأت مدیره و معاون وزیر، حیدرعلی نصر سرپرست مرکز پژوهش های غلات، احمدعلی عبدلی مدیرکل دفتر فنی و مهندسی، محمدحجارزاده مدیرکل هماهنگی خدمات بازرگانی، سید محمدتقی طباطبایی مشاور معاون وزیر و مدیر فرهنگی و رسانه از شرکت بازرگانی دولتی ایران حضور داشتند.
این تفاهم نامه بهمنظور گسترش همفکری و همکاری مشترک آموزشی، پژوهشی و کاربردی به امضا رسید. به گزارش روابط عمومی پردیس دانشکدههای فنی؛ در نشست مشترک مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با رئیس پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه تهران بر همکاری در زمینههای تحقیقاتی مشترک و مورد نیاز، ارائه خدمات مشاوره مهندسی و مدیریتی در حوزه لجستیک و مدیریت زنجیرههای تأمین مرتبط با کالاهای اساسی کشور (فرایندهای تأمین، خرید، ذخیره، حمل و توزیع) تأکید شد.
هم چنین همکاری در تولید محتوای دورههای آموزشی و مورد نیاز شرکت بازرگانی دولتی ایران در حوزهی لجستیک و مدیریت زنجیرههای تأمین، برگزاری سمینارها و دورههای آموزشی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت بهمنظور ارتقای توانمندی کارشناسان، مدیران و محققین شرکت و همکاری در زمینهی تألیف و ترجمه متون و مقالات علمی و گزارشهای تخصصی از مفاد این تفاهمنامه همکاری است.
در این نشست دکتر ناصر سلطانی رئیس پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه تهران، بر ضرورت همکاری دانشگاه با بخش بازار تأکید کرد و گفت: به لحاظ علمی در کشور روزنههای امید زیادی نسبت به سالهای گذشته ایجاد و ایدههای خوبی شکل گرفته که ما در این خصوص برای همکاری با شرکت بازرگانی دولتی ایران آمادگی داریم. دکتر سلطانی گفت: باید خود به دنبال حل مسائل کشور باشیم، زیرا این توان را به لحاظ علمی داریم و توان علمی دانشگاهها، دانشجویان و استادان در رشتههای مختلف در جهان به اثبات رسیده است.
دکتر یزدان سیف نیز در این نشست با بیان ضرورت هر چه بیشتر ارتباط دانشگاه با بخش بازار و صنعت گفت: بهمنظور انجام مؤفق امور اجرایی تأمین کالاهای اساسی کشور، بخش علم و تکنولوژی و استارآپها در حوزهی گندم، آرد و نان با ارائهی ایدهها به این بخش کمک کنند. سیف افزود: با مدیریت سازماندهی شده میتوان با تعریف پروژههای ایده بازار (جمعآوری استارت آپها در حوزهی تأمین کالاهای اساسی و گندم، آرد و نان) و تدوین نرم افزارهایی که به ارتقای کیفیتهای مراکز و تأسیسات ذخیرهسازی شرکت کمک میکنند، عملکردها را تقویت بخشید.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه جدایی دانشگاه از بخش صنعت و بازار یکی از مهمترین مسائل حوزههای علم و بازار است، تصریح کرد: باید فهم مشترکی از وظایف و فعالیتها داشت و ارتباط دانشگاه و جامعه از طریق ایجاد بسترهای لازم شکل گیرد و از طریق آشناسازی دانشجویان با بخش بازار کار، ایدههای مورد نیاز شکل گیرد. وی عنوان کرد: برخی مسائل حوزهی تأمین کالاهای اساسی در بخش نگهداری و ذخیرهسازی کالاها وجود دارد که کوچک و کم اهمیّت به نظر میرسد، در حالی که اگر برای حل آنها راهکارهای علمی و ایدههای مناسب فنی داده شود، به موفقیتهای بزرگ اقتصادی دست خواهیم یافت. مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران تأکید کرد: برای توسعهی همکاری با مراکز علمی بهویژه با دانشکدههای فنی دانشگاه تهران برای ایجاد فضای تحقیق و فهم حوزه تأمین کالاهای اساسی و بخش گندم، آرد و نان آمادگی داریم.
این گزارش حاکی است، دکتر سید علی ترابی معاون پژوهشی دانشکده مهندسی صنایع و رئیس مرکز مدیریت لجستیک زنجیره تأمین نیز عدم ارتباط سیتماتیک مراکز علمی و دانشگاهی با بخش صنعت و بازار را مسأله اصلی کشور اعلام کرد و گفت: با عقد چنین تفاهمنامهها میتوان با برقراری ارتباط بین دانشجویان و مراکز علمی با بازار، موضوعات مطالعاتی فراهم ساخت و نتایج مفید و مطلوب برای دو طرف و مهمتر از آن برای کشور رقم زد.
نظر شما :